Her finner du den beste juleshoppingen

inneholder annonselenker

juleshopping

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er mange forberedelser til det som sannsynligvis er årets mest populære høytid. Julegaver skal shoppes, og som om det ikke er vanskelig nok å finne ut hva man skal kjøpe til både nære og ikke fullt så nære familiemedlemmer, så blir det gjerne nokså kostbart med julegaver også. Og ikke minst – så er det mange som ikke har noe til overs for selve julegaveshoppingen!

Alle disse punktene kan man løse ved å reise utenlands og utføre juleshoppingen. Det er ikke bare billigere i andre land, men utvalget er gjerne større i de europeiske hovedstedene samtidig som det er en opplevelse i seg selv å handle noen av kontinentets største kjøpesentre. Her er våre tips til byer der du finner den beste juleshoppingen.

 

Juleshopping i London

Man kommer ikke foruten den britiske hovedstaden London når man snakker om julegaveshopping. Storbyen er kjent for sine travle handlegater som Oxford Street og Kings Road. I desembermåneden ikles nærmest hele sentrum i lys, og det er en opplevelse i seg selv å handle i Londons mange butikker. Den britiske hovedstaden er riktignok kjent for å være en av Europas dyreste hovedsteder å feriere i, men når det kommer juleshopping så vil man komme over svært mange gode handelstilbud i byen.

Når man besøker London så vil man også kunne kjøpe merkeklær og andre designergjenstander til langt rimeligere priser enn hva man får i Norge. Kanskje en perfekt anledning til å skjemme bort noen du er ekstra glad i? Vi anbefaler at man tar turen innom det berømte varemagasinet Harrods, som består av over 300 butikker over flerfoldige etasjer. Du skal ikke se bort fra at dette er det eneste du får tid til under ditt London-opphold, men vi anbefaler også at man oppsøker de tradisjonelle julemarkedene.

 

Juleshopping i Tallinn

Vil man ha en langt billigere juleshopping, så bør man vende snuten mot Estlands hovedstad Tallinn. I motsetning til London så er denne byen kjent som en av Europas billigste, og man vil kunne få svært mye julegaver og julepynt for lite penger. Samtidig er det mange severdigheter her, slik at man kan oppleve en annen kulturs juleforberedelser samtidig som man tar unna det verste julemaset. Det er ekstremt mange salgsboder og hjemmelagde ting på torget i november og desember, så her kan man virkelig skaffe seg noen unike julegaver.

 

Juleshopping i New York

Om du har sett julefilmer fra New York, så vet du litt hva du kan forvente deg av den amerikanske storbyen. Her mangler det ikke på dekorasjoner og belysning, og desember er faktisk en av de fineste månedene å besøke New York på. Uansett hvor du befinner deg på Manhattan – og spesielt rundt Broadway – så er du nærmest omringet av butikker. Du finner alt fra de store designerbutikkene til små og hyggelige butikker med et unikt utvalg av forskjellige julegaver. Dette bør ses på som en velfortjent ferie der man søker julestemning samtidig som man sikrer seg noen billige julegaver til venner og familie.