Topp 10 hotell i New York

inneholder annonselenker

topp 10 hotell i new york

Lurer du på hvilket hotell du skal velge i New York? Her har vi plukket ut 10 glimrende alternativ.

Alle bør reise på minst én storbyferie til New York i løpet av livet. The Big Apple er kanskje den mest legendarisk metropolen i verden, og byr på helt spesielle opplevelser. Her får du hjelp til å finne riktig hotell når du skal planlegge turen.

 

10 knallbra hotell i New York

Vi har plukket ut 10 supre hotell i ulike distrikter på Manhattan. Anbefalingene er i alle prisklasser, og med forskjellig stjernerangering.

Samtlige hotell vi har valgt ut byr på ypperlig service, og vi fokuserer på at du skal få mest mulig for pengene dine i forhold til kvalitet, komfort og beliggenhet.

annonselenker

Conrad New York Downtown

Beste hotell i New York

Conrad New York er et femstjerners hotell som ligger rett ved One World Trade Center, Rockefeller Park, og minnesmerket og museet for 9/11. Hotellet er relativt nytt, med veldig stilren og elegant innredning. Om du vil bo luksuriøst i Downtown, er dette et av de beste alternativene.

Fordi hotellet henvender seg til forretningsfolk, har de ofte svært gode priser når oppholdet inkluderer helgedager. Conrad er ganske stort, med 463 gjesterom og suiter i forskjellige størrelser.

Conrad Hotel New York Downtown

Hotellet har restaurant, bar og lounge, døgnåpent treningssenter, forretningssenter, kafé, og en suveren takterrasse med bar. Fra terrassen har du flott utsikt over elva Hudson, mot New Jersey og Ellis Island.

 

BESTILL ROM HER

Casablanca Hotel by Library Hotel Collection

Anbefalt hotell i nærheten av Times Square i New York

Dette lille firestjerners hotellet er en skjult perle i den nedre delen av Midtown på Manhattan. Det ligger i en tverrgate mellom 6th og 7th Avenue, rett i nærheten av Bryant Park og Times Square. Du kan rusle til Broadway eller 5th Avenue på under fem minutter fra hotelldøren.

Hotellet har kun 48 rom og suiter, i tillegg til egen italiensk restaurant med bar og lounge. Her finner du også et hyggelig bibliotek, som er et perfekt rom å sette seg ned med en kopp kaffe eller en drink om kveldene. På Casablanca blir det fort fullt, så her bør du booke tidlig. Får du napp blir du neppe å angre.

Casablanca Hotel New York

Casablanca Hotel byr på store og flotte rom, topp beliggenhet, fenomenal service, og alt for en rimelig penge til New York å være.

 

BESTILL ROM HER

citizenM New York Times Square

CitizenM Hotel New York

CitizenM er en liten hotellkjede som driver omtrent 15 særegne hotell i de mest populære storbyene i Europa, Amerika og Asia. Alle hotellene er lekre og elegant designede, med friske farger og et moderne preg.

Dette hotellet har fire stjerner, og ligger så godt som perfekt plassert for de som vil bo i Midtown på Manhattan. Broadway ligger rett rundt hjørnet fra hotellet, og du får gangavstand til blant annet Rockefeller Center, Times Square og Central Park. Antallet rom er 230, fordelt på 17 etasjer.

Anbefalt hotell på Times Square i New York

Fasilitetene inkluderer en meget god restaurant, 2 barer med lounge, døgnåpent treningssenter, og på taket ligger det en kjempekul terrasse. Lobbyen på et citizenM-hotell er innredet som om den var en hyggelig stue. Her kan du slå deg ned med godt lesestoff, og få servert skikkelig kaffe og gode snacks.

 

BESTILL ROM HER

citizenM New York Bowery

citizenM New York Bowery Hotel

Søsterhotellet til det som er omtalt ovenfor ligger i distriktet Bowery, en del av Downtown Manhattan. Dette hotellet har også fire stjerner i boka, og noen flere rom (300) enn det som ligger i Midtown.

Bygningen er på 15 etasjer, så her får du fenomenal utsikt over Manhattan når du setter deg ned på takterrassen med noe godt å drikke. Rom og øvrige fasiliteter er lekre og kule, som seg hør og bør på et citizenM-hotell.

Billig hotell i New York

Som nevnt er Downtown en smule rimeligere enn Midtown, og derfor koster rommene her litt mindre. Begge alternativene gir imidlertid svært mye igjen for pengene. Servicen er topp, og standarden noe av det beste du vil oppleve på et firestjerners hotell.

 

BESTILL ROM HER

Archer Hotel New York

Archer Hotel New York

Archer Hotel rangeres med 4,5 stjerner, og ligger i et 22 etasjer høyt (men smalt) bygg i Midtown. Det ligger i en av sidegatene til 5th Avenue, og passer fint for de som skal shoppe i løpet av ferien.

Du får også kort avstand til mange av severdighetene og berømte gater, for eksempel Empire State Building, Chrysler Building, Times Square, Broadway og Grand Central Station (joda, den kjente togstasjonen stasjonen er definitivt en severdighet). Er du heldig når du booker et av hotellets 180 gjesterom, havner du i en av de øverste etasjene. Da får du fenomenal utsikt over Manhattan. Utsikten blir enda bedre om du tar heisen opp til Archer Hotel sin flotte takterrasse.

Glimrende hotell i New York

Hotellet har i tillegg restaurant, 2 hyggelige barer med lounge, kiosk og gavebutikk, samt du får gratis tilgang til treningssenter som ligger rett i nærheten.

 

BESTILL ROM HER

AKA Wall Street

AKA Wall Street Hotel

AKA Wall Street ligger naturligvis i New York’s finansdistrikt i Downtown, et par kvartaler unna den kjente børsgata. Det firestjerners leilighetshotellet i luksusklassen henvender seg dermed fortrinnsvis til forretningsfolk, så her er det ofte gode priser å finne for de som er på storbyferie i New York i helgene.

Med det sagt så er ikke AKA Wall Street et billig hotell, langt ifra, men kvaliteten i forhold til prisen er svært bra. Hotellet ligger i en nydelig og ærverdig bygning. Leilighetene og suitene er stilrent og moderne innredede.

Fantastisk hotell i finansdistriktet i New York

Fasilitetene inkluderer døgnåpen resepsjon, treningssenter, forretningssenter, og kjempeflott takterrasse. I resepsjonen har du også tilgang til concierge-tjenester, om du skulle trenge assistanse til noe.

 

BESTILL ROM HER

NobleDEN Hotel

NobleDen Hotel New York

NobleDEN er et kupp om du vil bo nært Little Italy og Chinatown på Manhattan. Hotellet har kun 54 rom, og rangeres med fire stjerner. Rommene er pene, med moderne innredning og stilige baderom.

NobleDEN har ikke mange fasilitetene, annet enn et lite forretningssenter, en enkel lounge med servering, samt flott takterrasse. Det som taler mest til hotellets favør er at gjestene får mye kvalitet og komfort igjen for pengene.

Anbefalt hotell på Manhattan New York

Servicen er også gjennomgående bra, i tillegg til at hotellet ligger i en spennende del av byen, med mange rimelige spisesteder rett i nærheten. Du får også kort avstand til to metrolinjer.

 

BESTILL ROM HER

EVEN Hotel Times Square South

EVEN Hotel Times Square South New York

EVEN Hotel rangeres med fire stjerner, og ligger svært bra plassert i Midtown. Herfra har du kort vei til blant annet Madison Square Garden, Empire State Building, Times Square, og med metrostasjonen Penn Station rett rundt hjørnet.

Hotellet har 150 rom med moderne og pen innredning. Noe av rommene kan oppleves som noe små, men dette oppveies av beliggenheten, den høye standarden, og de lave prisene.

Fint hotell sentralt i New York

EVEN Hotel har også restaurant, bar og lounge, døgnåpent treningssenter, forretningssenter, og tilbyr concierge-tjenester om du vil ha hjelp til bookinger, tips, eller annen assistanse.

 

BESTILL ROM HER

Hotel 50 Bowery NYC

Hotel 50 Bowery New York City

Dette boutique-hotellet ligger i Chinatown, og rett ved distriktet som heter Lower East Side. Strøket er ikke spesielt fjongt, men dette er uansett en spennende del av Manhattan.

Det som gjør at hotellet kan anbefales på det varmeste, er først og fremst kvaliteten i forhold til pris, og dernest det at her får du utmerket service. Hotel 50 Bowery er rangert med 4,5 stjerner, og har 229 flotte og store rom med lekker innredning.

Nydelig boutique hotell i New York

Hotellet har en god restaurant, meget hyggelig bar med lounge, egen nattklubb, døgnåpent treningssenter, samt en liten og hyggelig hage. Det beste når det gjelder fasilitetene er imidlertid takterrassen. Slå deg ned med et godt glass drikke, og nyt den knallbra utsikten!

 

BESTILL ROM HER

TownePlace Suites by Marriott New York

TownePlace Suites by Marriott New York

TownePlace Suites er et leilighetshotell som eies av Marriott-kjeden, rangert med 2,5 stjerner. Her kan du bo svært rimelige, sentralt og komfortabelt, men uten så mange fasiliteter.

De 113 leilighetene er spartanske, men i forhold til prisen er standarden meget bra. Leilighetshotellet har døgnåpen resepsjon, eget treningssenter, frokostrestaurant, lounge, og en hyggelig og praktisk takterrasse.

På takterrassen finner du blant annet Weber-griller som du kan benytte deg av, om du vil stelle i stand din egen BBQ. TownePlace ligger i 44th Street, det vil si nært Times Square i Midtown. Herfra har du gangavstand til blant annet Empire State Building og Broadway.

 

BESTILL ROM HER

 

Prisnivå på hotell i New York

USAs økonomi har gått bra i lang tid nå, og kostnadene også på hotellovernattinger har dermed steget jevnt og trutt. Generelt kan man si at et dobbeltrom på Manhattan anses som temmelig rimelig, dersom prisen er rundt 200 $ per natt. Med dagens dollarkurs tilsvarer dette tett opp mot 2000 kroner natten. En normalpris er gjerne opp mot 300 $ per natt, spesielt om du booker i de travleste periodene. Dette er for tre- og firestjerners hotell.

Innimellom de relativt stive prisene, finnes det gode hotell som koster fra 1000 norske kroner per natt. Skal du ha overnatting som er billigere enn dette på Manhattan, må du normalt peile deg inn på et ungdomsherberge, eller noe lignende.

Merk deg at i New York legges det til 14,25% i skatt på døgnprisen. Oppgir hotellets hjemmeside at et rom koster for eksempel 300 $ per natt, blir den egentlige kostnaden omtrent 342 $, altså nesten 400 kroner mer. Hotellavgiften betales som regel enten når du sjekker inn, eller når du sjekker ut. Dette bør du sjekke når du booker, slik at du slipper overraskelser.

Les vår guide til New York

 

Vil du bo mer fasjonabelt i New York?

Les her om du vil bo riktig staselig når du er på storbyferie i New York. I artikkelen tar vi for oss noen av de mest berømte hotellene i The Big Apple. Du kjenner nok flere av de fra film og TV, og her har du sjansen til å bo der kjendisene sjekker inn når de er i verdensmetropolen.

 

Tips for å finne billigere hotell i New York

Selv om New York er en ganske dyr by, er det fullt mulig å (relativt sett) finne greie hotellpriser, selv på Manhattan. Her er noen fakta og tips du kan ha i mente når du planlegger turen:

  • Hotell er normalt dyrest i desember.
  • Nest etter desember, er hotellovernatting vanligvis dyrest på tidlig høst.
  • Unngå å reise på de helgene der de store arrangementene foregår, for eksempel New York Marathon.
  • Fra begynnelsen av januar, til omtrent midten av mars, er vanligvis den billigste perioden.
  • Juli og august kan også være rimelig.
  • Romprisene er ofte lavere i helg enn på hverdagene, spesielt på hotellene som henvender seg til forretningsfolk.
  • Generelt sett er Uptown og Downtown noe rimeligere enn Midtown.
  • Kjedehotellene har ofte gode tilbud dersom du reiser utenfor sesong. Dette fordi kjedene er bedre rustet til å tilpasse prisene i forhold til etterspørselen, enn det enkelthotellene er.
  • Vær forsiktig med å booke hotell ”i siste liten”, selv om prisene kan bli lavere. Du risikerer å måtte velge dyr overnatting fordi de beste hotellene er fullbookede.
  • Bookingsidene kan ha svært gode tilbud på hotell i New York, og det lønner seg å følge med når det er kampanjer på gang.