Tre nydelige boutique hotel i København

bouique hotel i københavn

Velger du et boutique hotell når du besøker København, kan du oppleve skandinavisk design på sitt beste.

Metropolen København er et levende bevis på at danskenes unike øye for design ikke bare er en myte. Dette reflekteres i flere av byens nydelige byggverk, som operahuset «Operaen på holmen», og ikke minst i Designmuseum Danmark.

Rundt om i København finnes det også en rekke stilige barer og restauranter, og butikker fylt med ettertraktede designmøbler. Her finnes det også noen skikkelig lekre boutique hoteller som virkelig fremhever skandinavisk design.

Er du opptatt av estetikk og design, anbefaler vi at du booker deg inn på et av København sine nydelige boutique hotel når du besøker byen. Da bor du ikke bare godt, du får også et innblikk i danskene sitt gode øye for stil og minimalistisk eleganse.

 

De tre beste boutique hotellene i København

Her har vi plukket ut tre av de aller beste boutique hotellene i København. Er du glad i stilrent design og interiør vil du helt sikkert trives på et av disse tre hotellene.

 

annonselenker

Nimb Hotel

nimb beste boutique hotel i københavn

Hos ærverdige Nimb Hotel forenes eventyrlig sjarm med skandinavisk eleganse. Dette boutique hotellet er et godt synlig landemerke, der det ligger på vestsiden av Tivoli Gardens. 

Hotellet er et kunstverk i selv selv, med buer i maurisk stil, prangende minareter og krystallkroner, kombinert med stilren dansk design. Selv om hotellets utside minner mest om et arabisk palass, er rommene smakfullt og minimalistisk innredet i skandinavisk stil.

bassenget ved nimb boutique hotel københavn

Nimb hotell har ikke bare en imponerende fasade og et lekkert utrykk, fasilitetene er også virkelig i toppklassen. På hotellets takterrasse er det et nydelig bassengområde med egen cocktailbar og deilige sitteområder. I den historiske ballsalen finner du en fantastisk bar, og på restaurant Nimb Brasserie serveres det de deiligste retter.

Nimb er et fantastisk boutique hotel med perfekt beliggenhet midt i hjertet av København. Reiser du til København for en spesiell anledning, eller bare ønsker å kose deg maksimalt når du er på tur, så vil du helt sikkert stortrives på designhotellet Nimb.

 

BESTILL ROM HER

Hotel Ottilia

Hotel Ottilia københavn

Hotel Ottilia er et stilrent og lekkert boutique hotel som ligger i den nyutviklede bydelen Carlsberg City. Hotellet ligger i to store mursteinsbygninger som en gang i tiden var et bryggeri.

Byggets historie er elegant innvevd i hotellets interiør, som for øvrig er aldeles nydelig. Dette hotellet er en virkelig designperle, som viser det skandinavisk designuttrykket fra sin beste side.

I lobbyen finnes det noen flotte sitteområder, som selvsagt er innredet med klassiske danske møbler. Fargene er lyse og innbydende, med mørkere kontraster som virkelig fremhever byggets eleganse.

Hotel Ottilia design hotell i københavn

Rommene har det samme stilinntrykket som resten av hotellet. Her pakkes industriell råhet inn i lune og duse farger. Flere av rommene har unik innredning, med lekre runde vinduer som vender mot Bryggernes Plads. 

Er du på utkikk etter et forholdsvis billig designhotell i København med et unikt stiluttrykk, så anbefaler vi Hotel Ottilia.

 

BESTILL ROM HER

Hotel SKT. Annæ

HotelSkt.Annæ

Det innbydende boutiqe hotellet SKT. Annæ ligger supersentralt til, ved Sankt Annæ Plads, midt mellom Nyhavn og Amalienborg. Her bor du i et koselig område, med kort vei til både barer og restauranter, og ikke minst det populære distriktet Nyhavn.

Hotellets interiør og farger er inspirert av den danske maleren Vilhelm Hammershøi, hvor svarte, hvite og brune farger var dominerende. Denne fargepaletten går igjen gjennom hele hotellet, og kombineres med stilren og klassisk skandinavisk design.

I hotellets sjette etasje ligger det en innbydende takterrasse, et perfekt sted for en forfriskende drink eller et deilig glass vin.

HotelSkt.Annæ - nydelig boutique hotel i københavn

Hotel SKT. Annæ har totalt 145 gjesterom, i forskjellige form og størrelser. De minste rommene er forholdsvis rimelige, og så stiger de i pris alt etter hvor mye plass og luksus du ønsker deg. Standarden på alle rommene er uansett høy, og de er alle koselig innredet. Badene er ekstra lekre, med nydelig stilrene detaljer og flotte duse farger.

 

BESTILL ROM HER