Utdrikningslag og storbyferie med jentene

inneholder annonselenker

Utdrikningslag og storbyferie med jentene

Planlegger dere utdrikningslag med jentegjengen? Hvorfor ikke gjøre opplevelsen til noe helt spesielt ved å unne dere en tur ut av landet? Når dere gjør utdrikningslaget til en storbyferie skaper dere ikke bare minner for livet, men dere gir den kommende bruden den oppmerksomheten hun fortjener.

Her har vi samlet tips til to reisemål, som på hver sin måte lar dere feire vennskap og kjærlighet på en uforglemmelig måte.

Bacheloretter i Barcelona

Den vakre middelhavsbyen Barcelona er det perfekte reisemål hvis dere vil overraske den vordende brud med både nydelige omgivelser og pulserende byliv. Barcelona er kjent for å være en av få byene i Europa hvor du kan slappe av på stranden på dagtid før du nyter alle godene en storby har å tilby. Dette er det perfekte stedet å samle jentegjengen som gjerne vil betale litt ekstra for å få det lille ekstra.

Mer om Barcelona her.

 

Aktiviteter

I tillegg til gode shoppingmuligheter og et hav av utesteder, er det mye å finne på i Barcelona. Har jentegjengen alltid drømt å være cheerleadere? Meld hele gruppa på et nybegynnerkurs i denne morsomme og spreke sporten. Eller kanskje frister det mer med et kurs i salsa eller Burlesque? Begge deler tilbys når du er på storbyferie i Barcelona. Hvis bruden liker å trimme hjernen heller enn å vrikke på dansefoten, kan escape room være et godt alternativ. Klarer dere knekke koden i tide for neste aktivitet?

 

utdrikningslag i barcelona

 

Eksklusive matopplevelser

Barcelona passer perfekt for bruden som verdsetter luksus og å skjemmes litt bort. Hvis hun også er en matelsker, er dette storbyen for henne. Barcelona bobler nemlig over av anerkjente restauranter. Velg en restaurant som har en smaksprofil dere vet at hun elsker, og book bord god tid i forveien slik at dere er sikker på at hele jentegjengen får plass.

På nye og trendy Pur Restaurant kan dere se kokkene tilberede maten i midten av lokalet. En taxi fra Pur til stranden tar rundt et kvarter. Pleier dere møtes over vin og kjeks? Hvis dere er interessert i vin, vil dere få en helt unik opplevelse på SOFIA Be So Gastronomic Restaurant. Her får dere servert vin etter å ha avgjort hvilken av syv parfymer dere foretrekker.

 

Champagne i solnedgang

Bestill en tur med en av de mange private cruisene som seiler ut fra havna. Sørg for at det serveres noe sprudlende, eller at dere selv kan ta med ønskede drikkevarer. Dere kommer til å skape uforglemmelige minner når dere skåler i champagne, prater og ler og ser solen gå ned i horisonten. I juni går solen ned mellom klokken ni og halv ti, og en båttur i solnedgang fungerer som en forfriskende og eksklusiv start på resten av kvelden.

 

Reisen til Barcelona

Barcelona er et svært populært turistmål, som betyr at det er relativt mange avganger til denne storbyen. Dere kan reise direkte fra både Stavanger og Oslo på nærmere tre og en halv time. Bestiller dere via Norwegian fra Bergen tar turen rundt fem timer med én ombytting, til nærmest samme pris som fra Oslo og Stavanger.

Dere lander på hovedflyplassen til Barcelona, kjent som EL Prat. Kjøp Hola BCN-kort som gir ubegrenset bruk av metro, bybusser, lokale tog og trikk, inkludert reise til og fra flyplassen. Et fire-dagers reisekort koster i underkant av 30 Euro.

Fem anbefalte hoteller i Barcelona

Boblende liv i Budapest

La turen gå til Budapest hvis dere planlegger ei helg med full fart, fest og moro. Byen er kjent som Ungarns festhovedstad, og når jentegjengen deres drar på utdrikningslag hit, får dere mye valuta for pengene.

Mer om Budapest her.

 

Yrende uteliv

Budapest er en favoritt når det kommer til utdrikningslag. Mye av grunnen til det, er det enestående utelivet. Akvarium Klub ligger i hjertet av byen, og tiltrekker seg turister så vel som lokale. Klubben er åpen til langt på natt og består av mange ulike rom, inkludert uteservering, mat og konsertscene. Hvis dere er på utkikk etter et sted for å danse til morgengry, er det imidlertid lurere å ta turen innom Corvin som spiller house og elektronika eller det populære stedet Doboz som spiller ulike sjangere på de mange forskjellige dansegulvene.

 

utdrikningslag med jentene i budapest

 

Bar til bar

Hvis dere vil bli kjent med byen og andre tilreisende, er det ingen bedre måte å starte kvelden på enn med å melde seg på en bar-til-bar. Såkalte bar crawls er en ypperlig måte å få en guidet tur til byens beste vannhull, samtidig som dere slipper å holde styr på hvor det er lurt å dra, hvordan dere kommer dere dit og når turen skal gå videre.

La andre ta seg av hvor det er best å dra på fest, slik at dere kan ha fullt fokus på å kose dere og feire den kommende bruden. Hvis dere har funnet et tema for utdrikningslaget, vil dere garantert få mye oppmerksomhet etter hvert som dere beveger dere fra den ene baren til den neste.

 

Skjønnhet og sykling

Etter en heftig natt ute, anbefaler vi å ta en rolig start på dagen. Svett ut gårsdagen på en av de mange steder som tilbyr såkalt thermal spas. Disse varme badene renser opp porene, slik at dere er klar for å ta dagen med storm. Fortsett gjerne til en makeover dere har bestilt i forkant, og som tilbys flere steder i storbyen.

Hvem vet, kanskje er dere allerede klar for å begi dere ut på et kurs i vinsmaking eller en sykkeltur med prosecco? Sistnevnte aktivitet innebærer en sykkeltur på en egen type sykkel: En guide styrer skuta, mens dere sipper prosecco og bidrar med litt muskelkraft.

 

Reise til Budapest

Fra Oslo kan dere få en enkeltbillett direkte til Budapest for rundt fem hundre kroner, så fremt dere bestiller tidlig nok. Når reisen nedover er såpass billig, kan dere til og med unne dere en liten flyplasspils på Gardermoen før avgang.

Turen fra Oslo tar om lag to og en halv time. Når dere lander på Budapest Liszt Ferenc internasjonale lufthavn tar dere enkelt en buss eller taxi inn til sentrum. Taxituren tar i overkant av en halvtime, avhengig av trafikken, og vil koste rundt 300 kroner. Bussen er betydelig rimeligere, rundt 30 norske kroner, men kan ta noe mer tid.